ska packa...

hej nu ska jag packa för jag ska åka till frankrike imorgon och sen vidare till italien och där imelan ska vi åka skidor i alperna. men det ska bli ännu roligare att hälsa på mina kusiner och vi ska bada,sola,äta glas och åka skidor så klart men så kommer problemet att jag inte kan blogga men om ni så gärna villläsa min blogg så får ni läsa mina gamla inlägg men jag tycker att ni ska pasa på att sola och bada nu i 2 veckor men sen får ni gärna läsa igen .

Älvsjöbadet :D:D:D:D

Idag var jag på älvsjöbadet med fritids det var as nais för jag svetades så mycket och det var jobikt. men när jag hadde hoppat i så var det supper skönt . men sen skulle vi tillbaka till fritidds :(  sen des att jag gick hem har jag sutit vid dattan och läst. hej då  och tack alla ni som sa att jag har tagit fina bilder.           
                           
                                                                                               :D

fritids

tjooooo breeeeeeeee idag har jag varigt på fritids och där har jag varigt med moa och en tjej som heter Linnea. och vi har städat på klubben och då fick vi godis :D och sen hänggde moa med mig hem et tag. och snart ska jag åka til farsta och handla med mamma. tak o adjö ingen snö   <3


våran midsommar stång


lite bilder
















det var några as guliga änder som kom till oss!!!


ja det blej ju lite godis :P


hemma igen!!! XD

Hej hej nu är jag hemma igen jag har haft bdet super kul hos farmor och farfar.Jag har solat,badat,vindsurfat,fiskat,spelat pingis och åkt linbana och mycket mer. men nu är jag hema igen . och ska nu beräta allt. det regnade på vägen dit så det var inte så kul men när vi stanade vid godis stoppet så blev alt bra igen. när vi kom fram.åt vi mat och gick o la oss. dagen där på har jag glömt .men på midsommar afton bygde jag och några till en midsommar stång men när vi skulle dansa så var det supper kladigt. men det var roligt när mina lekar satte i gång vi lekte finsk julafton,då ramlade farfar. XD sen orkade vi inte mer utan åt mat mmmm midsommar mat .nästa dag skulle mamma pappa och  ylva åka hem men då blev jag super ledsen och började gråta.men det var kul sen.på måndagen så var det fint väder igen och jag badadesuper mycket och jag blev solbränd.sama sak på tisdagen men då var vi och handlade och då fick jag en liten gose igelkot som jag döpte till pysling.det var unge fär vad som hände hela veckan. och sedan kom pappa och han och jag åkte båt med den nya motorn och sedan åkte vi hem.

Packar...

Hejsan bloggen eller ska jag kanske säga hejdå??
A just nu håller jag nämligen på att packar för jag och min familj ska nämligen åka till min farmor och farfars landställe i ludvika över helgen och sedan åker dom hem och jag ska vara där själv tills nästa helg :) Det ska bli kul och spännande för jag har aldrig varit där utan ylva förut men det ska nog gå bra ändå:) Jag ska vindsurfa, bada, ta fina naturbilder, leka med farmor och farfar, åka båt, käka massa kakor och massa annat kul :D
Avundsjuk?! haha skyll er själva!
Men detta innebär ju också att jag inte kommer att kuna blogga på en vecka så vi ses när jag kommer hem, önska mig en trevlig resa:D Och juste glad midsommar allihopa :)

Misdommarstång ;)

Rubrik??

Hejsan svejsan bloggen och ''alla'' läsare!
ni som läser min blogg måste tipsa alla era vänner om min blogg så att jag får fler läsare och fler kommenterer!
Men iaf idag har jag verit på fritids och jag kom just hem:) Det var ganska kul där och jag var mest med emelie och ellinor:) Efter ett tag hade jag egeentligen tänkt att gå hem men då fick man tårta :o och då var jag ju såklart tvungen att stanna för jag äälskaar tårta :) och just den här var supergod... Nu sitter jag här och bloggar lite med min världsbästa syster :) (www.ylvus.blogg.se LÄS!)

ciao :)


vanlig tråkig dag

idag har inget rolikt hänt så det fins tnte så mycket att skriva om.Förutom bränbollmatchen mot klubben vi van så klart med 136 mot 106 så vi är bäst.men anars har jag knapt gjort något.

måndag igen :(

Hejhej idag var jag på fritids igen men idag var min gamla fröken Jeanette där och hälsade på med sina 2 barn Lisa och Olle. jag och Ellinor var typ med Lisa hella tiden vi gjorde nästan allt man kan göra med en 3 åring vi ritade,la pusel,åkte rutchkana,gungade litte försiktigtoch busade masor så klart.Men sen gick jag till biblan och lånade en ny bok för min är slut.När jag kom hem läste jag en stund och sen bloggade jag men nu tänker jag spela the sims djurliv.
så bye bye glöm inte att komentera. :D

Alice

hello bloggich igår glömde jag helt bort att blogga m,en det var väll bara för att jag var med  med min kompis ellen och vi hadde as kul men när vi bakade orkade inte vi  knåda degen så länge så den blev helt måbbad. men sen så gick jag och min familj till alich familj och där såv jag över så jag är fortfarande här.

lite text

hej blogich idag har jag bara varikt på fritids altså inte så specielt.men Ikväl så ska vi ha gäster. så idag skriver jag inte så mycket

skolavslutning i tistas

Hejhej jag har de 2 senaste dagarna glömt att blogga men nu gör jag det. iallafall i tistas så var det skolavslutning det var ganska kalt att stå utte på skolgården i regnet men sånt är livet. Sen gick vi iallafall upp i klassrumet då skulle jag och Erik.L spella trombon men vi spellade fel.Sen efter att alla som ville hadde uppträt och när vi fått en liten present som var en väldikt fin sten så var det dags för tårt kallas.Jag tror att jag åt 4 bitar tårta och drukit 2 glas saft så gick jag hem.

bullfesten

Häj
häj blogg läsare idag hadde vi bullfest i skolan. jag åt aldeles för mycket.Ja det fans ju ungefär 24 olika sorter och jag åt säkert iallafall 17 olika sorter så nu  känner jag mig fet.
när jag kom hem kom också min kompis Pernilla och vi tänkte spella tillsamans på skolavslutningen imorgon men det
lät hemskt.så nu ska jag hjälpa henne med en blogg.
detta är nilla. glöm inte att kommentera.

nationaldagen (:

Du gamla dufria du fjäll höga nord...Ja det är ju faktiskt nationaldagen idag.XD Ialla fall idag så ska jag antagligen åka och badda det ska bli as nais fasten att det är  inne på ett bad hus.sen ska vi hella fammilien gå till några kommpisar och det är inte bara vi somär där utan några andra också som inte jag har träfat. ): Så det ser jag inte fram emot.

torsdag

hello idag har jag varit hos dr Robert XD för jag har ont i mina fötter. sedan åkte jag till skolan där var alla i full färd med att städa i klassrummet. Sen var rasten bara typ 10 min lång för vi skulle se på 6:ornas kabare det var as bra specielt emma klara ellen danni och becca som dansade.sedan fick vi resten av våran rast det var blött och kalt ): Sen in till syslöjden där jag gorde ett armband. Sedan var det grease show igen men den här gången var Ida sandy men hon sjunger också skit bra.

Jag har ju ont i foter så här är den.

grease

Igår hadde vi våran grease show så nästan allas föreldrar var där och alla var typ helt piriga.och hon som var Sandy är as grym på att sjunga.så hon ägde ut alla.

skolans dag

skolans dag är när vi leker masa lekar och tävlar i tävlingar som både är traditionella och nya det är 6:orna som håller i det hela.men detta år så rengnade det tyvär alderes för mycket så vi kunde inte göra alla tävlingar :( Isället fick vi gå in och ha fritids. (:


idag :)

Idag fick jag min nya blogg och jag har fått mycket hjälp av min storasyster ylva som också har en blogg (ylvus.blogg.se)  efter att skapat en blogg så var det bara dags att börga blogga.


ny blogg :)

aloha nu har jag precis fixat en blogg som min älskade bästaste storasyster har hjälpt mig med ( www.ylvus.blogg.se )
så nu ska jag börja blogga! :) kommentera så mycket som möjligt och säg till ALLA dina vänner att spana in min blogg.

Ciao ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0