Namn:?

Tjenare jenare igen, nu är det på detta viset att idag fick jag hem en apa i brevlådan som jag hade beställt:)
MEN jag vet intevad ska heta så jag skulle villja att ni ger nåra försllag så väljer jag sedan och publicerar det här på bloggen :) Ni har dock inte så mycket tid  på er för i morgon ska den döpas XD så här sser han ut så att ni kan få lite inspiration :)


ciao

brunch

godermorgon alla ni som har vaknat nu klocan är 12:09 och jag har just ätit brunch och då har jag och ylva lagat pankakor . YLva va fett grym för honkunde vända pankakorna sådär i luften ni vet meen tyvär va inte jag lika proffsig ' '/
Såhär såg hon ut när hon vända pankakor XD

YLVA ÄR BÄST ASSÅ :)

Pankisar,muuumms:)

Ciao


middag

hello igår lagade jag och ylva middag till mamma och pappa men jag orkar inte skriva om det så ni får läsa ylvas blogg (ylvus.blogg.se)om ni vill veta mer

inget och göra

hejhej igår så var vi på slottet och tittade...Tråkit.men idag åkte min moster och morbror hem till sig.


så nu har jag inget att göra så om ni har tråkit och vill göra något så ring mig eller kommentera detta inläg.


Tjao      <3<3<3 XD

blommor






























grönan

idag var jg på grönan med ylva andrea och alice. det var as kul och i börgan var det typ ingen kö alls till insaen  (stavning ?)och det var skönt .vi åkte typ allt då men sen kom det mycket folk så det blev as lång kö.men jag lyckades iallafall vinna en nalle som jag döpte till Gotfrid.  XD  sen åkte vi hem och då var litte släckt här.



                                                                                           häj då
                                     
                                                                                          

svamp skogen

hejhej igår så var vi och plockade svamp vi fik inte ihop så många men det räckte till svamp mackor.

Resan

På den här resan har jag varigt i tre länder i frankrike,italien och monako.i frankrike var jag och hälsade på mina kusiner som bor där vi badade mest ihavet men ochså i deras pol.En dag var vi barn vakt och då åkte vi till stranden men vi gorde också utflykter med dom.sen åkte vi till val d´iser och åkte skidor den ena dan men den andra blåste det för mycket på toppen så då väntade vi tills på efter midaken och då åkte vi kabin banan up och sen gick vi ner.  -_-  Dagen efter hadde jag tränings värk.sen åkte vi till italien vi badade en hel del där med men det gorde inget.och en dag åkte vi till monako och där såg vi en massa lyx båtar som var lika stora som färjor. och sen såg vi på ett slot där kungen av monako bode.sen åkte vi och badade.en dag var vi ochså på något ställe och såg några hus oc nogot som jag tyckte liknade ruiner.och med sol och bad så var et till slut dags att åka hemmen på vägen så stanade vi och badade lite ned släkten men sen åkte vi tuvär hem.


Harry potter 6 ägde allt.

Idag såg ja harry potter 6 och den var skit bra.Men boken var bätre tycker jag ialla fal. och snart skla jag cykla till några kommpisar på midag så nu var detta inläg slut men jag ska skriva ett til om resan.

                                                                                                 hej då gul och blå

hemma igen :D

Hello nu är jag hemma igen och  jag har haft det supert . Men nu är Alis här och ska sova över så jag kan inte berätta allt men imorgon ska jag berätta allt.



så häj då


RSS 2.0